Inicio Juan Benito
 
 


ArtículosARTÍCULO 219

LAS NOTICIAS DE JAVIER MESA REIG

Las noticias de Javier Mesa Reig

Volver a Las noticias de Javier Mesa Reig

Volver a Artículos

 
 

ATRE MEGAPROYECTE PERDUT

Escrito en valenciano

 
 

La Comunitat Valenciana, té una llarga trayectòria i experiència en deixar passar les ocasions de fer uns bons negocis i dur a la nostra Comunitat a lo més alt, puix és de trellat entendre que quantes més coses de profit tinga una ciutat i més coses puga oferir a tot lo món, més persones en l'apelatiu de “turistes”, aniran ad eixa ciutat, puix més coses podran vore i fruir.

En este respecte, i a soles per citar alguns dels meganegocis que hem deixar passar, podríem començar per dir que allà en els anys 80, Disney trià el nostre Regne per a ficar el seu Eurodisney, pero tot sabem que al remat ho ficaren en França, a pesar del mal orage que sol fer en París en comparació del bon orage que sempre sol fer en Valéncia.

Pero com no a soles d'Eurodisney està feta la llista dels negocis que hem deixat passar, també tenim que el grup Wanda volgué construir en Castelló l'EuroVegas, en lo be que li haguera vingut a Castelló per a volar per fi com la gran ciutat que és, pero eixe proyecte també se mos escapà entre els dits com ho fa l'aigua.

En Paterna també se mos escapà l'oportunitat de una gran inversió a la que li ficaren de nom, “Port Mediterràneu”, pero per diverses traves, també mos quedàrem sense ell.

I ara, per no fer més llarga la llista, el Consistori valencià en Joan Ribó encapçalant-lo, ha deixat passar l'oportunitat de tindre en la Marina Real, el que podria ser sense cap dubte, el major i més gran proyecte econòmic per a Valéncia d'esta década, un proyecte que incloïa un hotel de lux, un cassino, un museu dedicat als cavalls i algunes coses més entre les que estaven pagar el deute que la Marina Real Joan Carles I té i que ascendix a 440 millons d'euros.

Este proyecte haguera supost una inversió de 1.000 millons d'euros que hagueren creat en Valéncia vint mil llocs de treball, sense contar tots els llocs de treball que indirectament estarien relacionats en este mega proyecte, situant a Valéncia com la major capital de l'oci al voltant de tata la Mediterrànea... pero com ya passà en unes atres ocasions, per la mala gestió del Consistori del moment, per no saber dur unes conversacions a terme i per qué no dir-ho, per no saber cedir en algunes exigències de les empreses que han volgut montar ací les seues empreses, de nou mos passa que mos quedem sense un mega proyecte que haguera segut un baló d'oxigen per a la capital del Túria, i que la multinacional ARC Resorts, desestimant Valéncia per tots els impediments que li han ficat per a fer realitat el seu proyecte, ho ha abandonat en pro d'unes atres ciutats com Màlaga o Venècia.

A vore si arriba el dia en que deprengam i els pròxims mega proyectes que mos plantegen, els sapiam aprofitar.

 
 
 
Fuente:
https://lasnoticiasdejaviermesareigcom.com/2016/04/04/la-mirada-personal-de-joan-benet-rodriguez-i-manzanares-atre-mega-proyecte-perdut/
 
 
 
 
     
   
 
    Amigos conectados     Arriba