Inicio Juan Benito
 
 


ArtículosARTÍCULO 062

CARDONA i VIVES

Cardona i Vives

Volver a Cardona i Vives

Volver a Artículos

 
 

COLABORAR ÉS LA PARAULA

Escrito en valenciano

 
 

En la nostra Pàtria Valenciana, sempre planter de tot tipo de iniciatives i quefers en pro de lo nostre i de tot lo que cal recolzar, robes, vestimenta tradicional, llibres, festes, tradicions, cultura, oci, idioma... sempre hi haurà algun tema, alguna associació, algun grup més o manco numerós, que de segurs serà afí a tu, i que de segur que en ell trobaràs gent de bon grat que de segur et faran costat i que també de segur, tu pots fer-los costat ad ells i entre tots poder tirar millor avant 'eixe proyecte en concret'.

Puix, COLABORAR, és la paraula màgica. Fa un temps coneguí a una persona que dia que, 'Hi ha alguns que fan, i alguns que diuen que fan', no sigam nosatres dels que, 'diuen que facen', i fem tot allò que estiga en la nostra mà en pro de Valéncia, i de tot lo valencià.

Valéncia és un proyecte de futur que no es pot fer a soles, és un proyecte de futur en el qual tots estem convidats i tots podem i de fet, som útils. Valéncia és un proyecte que es fa gràcies a tu, i sense tu, Valencià no es construirà.
Colaborar és la paraula.

 
 
 

Fuente:
Cardona y Vives

 
 
 
 
     
   
 
    Amigos conectados     Arriba