Inicio Juan Benito
 
 


ArtículosARTÍCULO 051

CARDONA i VIVES

Cardona i Vives

Volver a Cardona i Vives

Volver a Artículos

 
 

EIXE INTERMIG

Escrito en valenciano

 
 

Estava un dia veent eixe programa que solen fer en totes les cadenes de televisió quan de sobre i després d'estar vint minuts veent-lo, ¡Va i m'ho tallen a miges! ¡Noooo! Em tallaren un anunci a miges, be igual ya havia acabat, pero després de vint minuts d'estar veent el sabó que neteja més blanc i el coche que emet manco co2, va i comencen a posar una atra cosa que no arribí a entendre.

De colp i barrada, darrere d'una introducció en la que un lleó chillà dins d'un rogle, començaren a 'ballar' per la pantalla uns ninots que no entenia lo que estaven fent.

No estaven intentant de vendre'm cap cosa, no estaven intentant de dir que el seu producte feya açò o allò, a soles estaven fent 'pallassades' per la pantalla... pallassades que no arribava a entendre.

¡Quina sòrt! Darrere d'uns dèu minuts escassos, llevaren 'això' i tornaren als anuncis una atra volta... ¡Ah! ¡Allò era una atra cosa!

No m'interessava cap cosa de les que anunciaven, ni molt manco pensava en comprar-les, pero era un espai alucinant, de vint en vint segons et clavaven en mons que a soles podia arribar a vore... ¡Imaginar! En els meus somis... ¡O que bonicos són...!

Havia començat de nou a sumir-me dins del alucinogen món dels anuncis quan una atra volta, ¡I sense previ avís! Darrere de vint minuts, començaren de nou a 'ballar' uns personages per la pantalla plasmant una irreal vida que era del tot increible. ¡M'indigní!

M'alcí de la cadira i tirant foc per la boca, agarrí el teléfon disposts a tocar la l'emissora de televisió, ¡Cóm se permetien tallar-me cada vint minuts la sessió d'anuncis per a posar-me uns trossets d'unes vides irreals i incoherents...! La meua dòna em parà la mà sugerint-me que em calmara, eixos trossets d'eixes vides irreals passarien, ¡Això sí! tardaria un poquet, puix eren dos hores tallades en trossos de dèu minuts fent d'intermig entre els anuncis, pero que esperara tranquilament botant-me els trossets d'eixes vides, fent uns atres coses com llegir, anar a pixar, o baixar al gos al carrer...

¡No se si m'he explicat!

 
 
 

Fuente:
Cardona y Vives

 
 
 
 
     
   
 
    Amigos conectados     Arriba